Hava Durumu

Eski eşini vuran kocadan pişkin sözler!

Adana'da eski eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. 27 yaşındaki Sait Durak isimli saldırgan, sağlık kontrolüne giderken "Namussuzluk yaptılar sıktım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşini vuran kocadan pişkin sözler!
Adana'da eski eşi 23 yaşındaki Sevinç T.'yi ölümle tehdit edip, pompalı tüfekle ayaklarından yaralayan 27 yaşındaki Sait Durak, polis ekipleri tarafından yakalandı. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Sait Durak, "Namussuzluk yaptılar sıktım" dedi.

ESKİ EŞİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLMEYE BAŞLANDI

Merkez Seyhan İlçesi'nin Denizli Mahallesi'nde oturan Sevinç T., 16 yaşında kaçarak evlendiği Sait Durak'tan şiddet gördüğü için 2 yıl önce boşandı. Boşanmayı kabullenemeyen Sait Durak, eski eşine barışma teklif etti. Barışmayı reddeden Sevinç T., eski eşi tarafından tehdit edilmeye başlandı. Durak, takip ettiği genç kadını, 28 Ağustos'ta bir marketin içeresinde yakaladı. Sait Durak, eski eşini sokakta saçlarından sürükleyip, bıçakla tehdit etti. Vatandaşların tepkisi üzerine Sait Durak olay yerinden ayrıldı.

3 GÜN SONRA AYAKLARINDAN VURDU

Bu olaydan 3 gün sonra, 31 Ağustos'ta Sait Durak, bu kez evinin önünde Sevinç T.'yi pompalı tüfekle ayaklarından vurdu. Bu sırada 6 yaşındaki bir çocuk seken saçmalardan yaralandı. Sait Durak'ın devam eden tehditleri nedeniyle Sevinç T., oturduğu evini başka bir yere taşıdı. Polis ekipleri de Sait Durak'ı yakalamak için alışma başlattı.

"NAMUSSUZLUK YAPTILAR SIKTIM"

Bu arada Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile Denizli Polis Merkezi Amirliği'ne bağlı bir ekip Sevinç T.'nin evini koruma altına aldı. Sait Durak'ın izini süren Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Araştırma ve Önleme Bürosu ekipleri, Denizli Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi. Eve operasyon düzenleyen polis, zanlıyı yakaladı. Adam yaralamak ve hırsızlık gibi 4 ayrı suçtan yakalama kararıyla aranan Sait Durak, sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürülürken, "Namussuzluk yaptılar sıktım" diyerek eski eşini suçladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.