Hava Durumu

Eski eşinin dudağını falçatayla kesti

Mersin'de 3 yıl önce ayrıldığı eşinin tekrar birleşme isteğini kabul etmemesine sinirlenen şahıs, eski eşinin dudağını falçata ile kesti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2013 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2013 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşinin dudağını falçatayla kesti

Mersin'de 3 yıl önce ayrıldığı eşinin tekrar birleşme isteğini kabul etmemesine sinirlenen şahıs, eski eşinin dudağını falçata ile kesti. Ağır yaralanan kadın, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kenan S.(39) 3 yıl önce ayrıldığı eşi Sevinç Ç.'nin(34) merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi 5742 Sokak'taki evine geldi. Kenan S. boşandığı eski eşi Sevinç Ç. ile barışıp tekrar birleşmek istedi. Kadının bunu kabul etmemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kenan S., 10 yaşındaki çocuklarının gözü önünde eski eşinin dudağını yanındaki getirdiği falçata ile kesti. Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli Kenan S. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Mersin Devlet Hastanesi'ne getirilen şahıs, daha sonra polis merkezine götürüldü.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.