Hava Durumu

Eski kız arkadaşını başka birisiyle nişanlandığı gerekçesiyle...

Kars'ta özel bir okulda fizyoterapist olarak görev yapan eski kız arkadaşını başka birisiyle nişanlandığı gerekçesiyle rehin alan kişi, kendisini, olaya müdahale etmek isteyen bir polis memuru ile okul müdürünü yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski kız arkadaşını başka birisiyle nişanlandığı gerekçesiyle...

Kars’ta eski kız arkadaşının başka biriyle nişanlandığını öğrenmesi üzerine okul basıp rehin alan bir kişi, kendisini ve olaya müdahale etmek isteyen bir polis ile okul müdürünü yaraladı.

BODRUMA İNDİRİP REHİN ALDI, 2 YARALI VAR

İskender P. sosyal paylaşım sitesinde eski kız arkadaşı Kübra K.'nin nişan fotoğraflarını gördü. Durumu hazmedemeyen İskender P. eski kız arkadaşı Kübra K.'nın görev yaptığı Karadağ Mahallesi’ndeki okula geldi. Kübra K.’yi okulun Bodrum katına götürerek bir süre rehin aldı. Olayın bildirilmesi üzerine okula çok sayıda polis sevk edilirken, olaya müdahale etmek isteyen Okul Müdürü Bülent E. ile görevli polis memuru N.A., bıçakla yaralandı. Olayın ardından okulun bahçesine geçen İskender P., burada kendisini boğazından bıçakla yaraladı.

Polis tarafından etkisiz hale getirilen İskender P. ile bıçakla yaraladığı polis ve okul müdürü olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Kars Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu kaydedilirken, İskender P.’nin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.