Hava Durumu

Eski NBA oyuncusu hayatını kaybetti

Eski NBA oyuncusu ve Philadelphia 76ers takımının yardımcı antrenörü Sean Rooks, 46 yaşında hayata gözlerini yumdu. Rooks’un restoranda aniden yere yığılarak hayatını kaybettiği belirtilirken, ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski NBA oyuncusu hayatını kaybetti
Eski Amerikan Basketbol Ligi (NBA) oyuncusu ve Philadelphia 76ers takımının yardımcı antrenörü Sean Rooks 46 yaşında vefat etti.

ABD basınında yer alan haberlere göre, New York Knicks Başkanı Phil Jackson ve kulübün genel menajeri Steve Mills ile başantrenör Jeff Hornacek’in teknik ekibinde yer almak amacıyla iş görüşmesine giden Rocks’ın, daha sonra girdiği restoranda aniden yere yığılarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Son iki sezondur Philadelphia 76ers’da yardımcı antrenörlük yapan ve 46 yaşında hayatını kaybeden Sean Rooks’ın ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

NBA kariyerine 1992’de Dallas Mavericks tarafından draft edilerek başlayan ve 12 sezon boyunca 7 takımda forma giyen Rooks, çıktığı 749 karşılaşmada 6,2 sayı ortalamasıyla oynamıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.