Hava Durumu

Eski sevgiliden beklenmeyen hareket

Ünlü oyuncu Bade İşçil ile Mahsun Kırmızıgül bir döneme beraberlikleri ile damga vurmuştu.Ünlü isimler uzun yıllar sonra ilk kez yeniden gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2021 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2021 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski sevgiliden beklenmeyen hareket

Oyuncu Bade İşçil henüz lisedeyken Mahsun Kırmızıgül'le yaşadığı ilişkiyle tanınmıştı. Herkesin evlenmesine kesin gözüyle bakıldığı çift, sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. "Mahsun hayatıma giren ilk erkekti" diyen Bade İşçil'den yıllar sonra beklenmeyen bir hareket geldi. Ünlü oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün fotoğrafını beğendi.

"BATILI BİR KIZDIM, ÖZÜME DÖNDÜM"

Bade İşçil, Mahsun Kırmızıgül ile süren yedi yıllık ilişkisi hakkında yaptığı açıklamalarla geçtiğimiz yıllarda yeniden gündeme gelmişti. İşçil, "Artık lahmacun yemiyorum. Çok bir şey değişmedi açıkçası. Ben Batılı bir kızdım ve özüme döndüm." şeklinde açıklama yapmıştı.

16 YIL SONRA GELEN ALBÜM

Mahsun Kırmızıgül, son yıllarda şarkıcılıktan çok oyuncu ve yönetmen kişiliğiyle ön plana çıkıyordu. 16 yıl aradan sonra albüm çıkarmaya hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, albüm kapağı için poz verdi. Gazete Magazin'in haberine göre; verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Kırmızıgül'ün paylaşımını 15 yıl önce ayrıldığı sevgilisi Bade İşçil'in beğenmesi gözlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.