Hava Durumu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) neden yok? Gözler tarih açıklamasında

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünü bekleyenler, dizinin 26 Ekim ATV yayın akışında yer almaması nedeniyle yapılacak açıklamaya odaklandı. 7. sezonu ile başlaması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine yerli sinemanın yayınlanacağı görüldü. EDHO'ın haftalardır beklenen yeni sezon ilk bölümünde heyecana ortak olmak isteyen izleyenler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? sorusunun yanıtını öğrenmek istiyorlar. Ancak kanalın sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte, o konuyla ilgili merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2021 23:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2021 23:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) neden yok? Gözler tarih açıklamasında

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon sahneleriyle büyüleyen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Oktay Kaynarca, Uğur Yücel, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi birçok başarılı ismi bir araya getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 26 Ekim Salı akşamı yeni sezonuna başlaması bekleniyordu. Ancak dizinin yayın saatinde "Baba Parası" adlı sinema filminin yer alması merak uyandırdı. Dizinin neden yayınlanmadığı ile ilgili ise henüz bir açıklama gelmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

Yeni sezona yeni transferler

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan gibi birçok başarılı oyuncu 7. sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.