Hava Durumu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı? EDHO neden yok?

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin bu aksam yayınlanacak olan 200. Yeni bölümü ekrana gelmedi. Dizinin takipçileri 'EDHO bu akşam neden yok?' Sorusunun cevabını arama motorlarında araştırmaya koyuldu. Atv yayın akışında değişikliğe gidildi. Peki EDHO'nun yeni bölümü neden yayınlanmadı. İşte konu hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2021 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2021 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı? EDHO neden yok?

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin yeni sezonu bugün başlayacaktı. Dizinin başlama saatinde ekrana gelmemesi üzerine seyirciler "EDHO neden yok? Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz neden yayınlanmadı?" Sorularına cevap aramaya başladı. Atv yayın akışında EDHO yeni bölüm yerine Baba Parası adlı film ekrana geldi. Peki EDHO'nun yeni sezonu ne zaman?

Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) için yeni sezonu geri sayım sona eriyor. Yaz tatiline giren diziler Eylül'de yeni sezonlarına başlamıştı. Ancak EDHO dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmedi.

EDHO NEDEN YAYINLANMADI?

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin bugün ekrana gelmesi beklenen yeni sezonun 200. Bölümü yayinlanmadi. Atv yayin akışında bir değişiklik yapilarak baba parası adlı film ekrana geldi.

Gelen habere göre; 200. bölüm kanala teslim edilmesi gerekirken son anda bir sorun yaşandı. Atv yönetimi ile dizi ekibi arasında sözleşme ile ilgili bir anlaşmazlık yaşandı. Bunun üzerine ekip bölümü vermedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbeti henüz belli değil.

Dizinin yayıncı kuruluşundan ve yapım şirketinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gelen haberlere göre bu sezon projeyi atv İç Yapımlar'dan alıp BVB Yapım adına hazırlayan ekip, bugün kanala 200. bölümü teslim edecekti.

Ancak atv yönetimi son dakika sözleşmeyle ilgili verdiği sözü tutmadı.

Bunun üzerine ekip restini çekti, bölümü vermedi ve "Biz işi bitiriyoruz" dedi.

EDHO BİTİYOR MU?

EDHO'nun ekibi ile kanal arasında uzun süreden beri süren anlaşmazlıklar çözülemediği ve set ekibinin rest çektiği için EDHO'nun final kararı aldığı konuşuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.