Hava Durumu

Esnaf AVM'lerde yer almak istiyor

Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Fehmi Duban ve beraberindeki heyet CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2012 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2012 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Esnaf AVM'lerde yer almak istiyor
Her siyasi parti ile uyum içinde çalışmak istediklerini belirten MESO Başkanı Fehmi Duban, "Yıllardır AVM'ler kalksın şehir dışına çıksın diyoruz. Ekspres kurarak mahalle aralarına kadar girdiler. Esnaf AVM'lere girmeli. En büyük sıkıntı burada. Esnafın AVM'lere girmesi yönünde destek istiyorum. Yeni esnaf AVM'leri oluşsun. Esnafın sıkıntısı sadece ekonomik anlamda değil. İnsanlar ihtiyaçlarını göreceği yerleri giderek buluyor. Problemli alışverişten, otopark sıkıntısından çarşılara girilmez oldu. Çarşı esnafının sıkıntısı budur. AVM'lerin bu saatten sonra kalksın söylemi doğru olmaz. AVM'ler oluşuyorsa esnafın yok sayılmaması konusunda sizden destek bekliyorum" dedi.

Esnaflara destek verilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Aklan, "Özellikle küçük esnafa destek vermek gerekir. Düşüncelerinize katılıyorum. AVM'ler esnafın canına ot tıkadı. Bir çok esnaf sektörü ortadan kalkmaya başladı. İş yapamaz oldular. Bu anlamda desteği her zaman sunacağız. Çalışmalara katkıda bulunacağız" şeklinde konuştu.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.