Hava Durumu

Esnaf sitesi TOKi'nin ihalesini bekliyor

Bursa'da 3 bin 500 esnafı tek çatı altında toplayacak olan Çataltepe Sanayi Sitesi ile alakalı bütün pürüzler giderildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2013 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2013 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Esnaf sitesi TOKi'nin ihalesini bekliyor

TOKİ'de inşaat ihalesi safhasına gelen projede alt yapı yatırımlarının nasıl yapılacağı konusu belediye ile görüşülüyor.
Bursa Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, Kestel'deki küçük sanayi sitesi ile alakalı hiçbir problemin kalmadığını, TOKİ'nin inşaat ihalesini beklediklerini söyledi. Bölgede hurdacılar ve mermerciler gibi iki kirletici iş kolunun yer darlığı sebebiyle projeden çıkartıldığını anlatan Başkan Arif Tak, "Bursa'dan 25 farklı iş kolunda sanatkarları bir çatı altında toplayacak olan 3 bin 500 dükkandan oluşan site için özel mülkiyet kamulaştırmaları, yol kadastro çalışmaları, proje çizimleri bitti. Bir tek 140 milyon lira civarında bir maliyeti olan su ve kanalizasyon
alt yapısı ile alakalı büyükşehir ile TOKİ'nin hangi işleri paylaşacakları görüşülüyor. Burada esnafımızın güzel bir siteye kavuşması için TOKİ'nin de en kısa sürede inşaat ihalesini yapacağını ümit ediyoruz" dedi.
Yaklaşık 2 yıl önce esnaftan arsa payı toplayan BESOB bu proje ile alakalı uzun yıllardır gelişmeleri takip ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.