Hava Durumu

Ethem Sancak'tan Sönmez'e ziyaret

Türkiye'nin önde gelen işadamlarından Ethem Sancak, dün Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ethem Sancak'tan Sönmez'e ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın bir etkinliğine katılmak ve Bursa'da bir dizi görüşmelerde de bulunmak üzere Bursa'ya gelen ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve işadamı Ethem Sancak, İstanbul'daki öğrencilik yıllarında üniversite arkadaşlığı yaptığı Celal Sönmez'e de bir nezaket ziyaretinde bulundu. Bursalı işadamı Levent Kızıl'ın da hazır bulunduğu buluşmada eski dostu Celal Sönmez ile ekonomi, istihdam seferberliği ve ülke gündemine dair sohbet eden Sancak, Sönmez Holding'in gerçekleştirdiği yatırımların Bursa ve ülke ekonomisine olan katkısı nedeniyle de Sönmez'i tebrik etti.

Oldukça samimi bir havada geçen buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de, bir dönem TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan yakın dostu Ethem Sancak'a iş dünyasındaki başarılarının devamını dileyerek, Türkiye'nin ekonomik alanda daha iyi bir noktaya gelebilmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.