Hava Durumu

Eto'o ve Can Arat sosyal medyadan fena kapıştı!

Antalyaspor'un eski oyuncularından Samuel Eto'o ve Can Arat, sosyal medyada Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba için tartıştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eto'o ve Can Arat sosyal medyadan fena kapıştı!

Can Arat, Galatasaray'ın bu sezon Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba ile ilgili Antalyaspor'un eski golcüsü Samuel Eto'o'yu suçlayıcı ifadeler kullandı.

Arat sosyal medya hesabı üzerinden, "Emre Akbaba Eto'o'nun Antalyaspor'a transfer olduğu sezon transfer oldu. Fransızca bildiği için Eto'o Emre'ye yakın davrandı. Sahaya çıktığımızda Emre o kadar iyiydi ki Eto'o 'Sen çok kaliteli futbolcusun' dedi.

SAHANIN YILDIZI OLMAK İÇİN EMRE'Yİ ALANYASPOR'A GÖNDERDİ

Eto'o sahanın yıldızı olmak istediği için Emre'yi Alanya'ya gönderdi. Neden Antalyaspor Emre'den vazgeçip Eto'o'yu tuttu? Ve neden Emre'nin satışıyla Antalyaspor'un kasasına para girmedi? Şimdi sormak istediğim soru Türkiye'de Emre mi büyük futbolcu yoksa Eto'o mu? Peki Fenerbahçe-Antalyaspor ilişkileri iyiyken Fenerbahçe neden Emre'yi transfer etmedi?" şeklinde tweetler attı.

"YALANCISIN"

Kariyerini Katar'da sürdüren Samuel Eto'o ise bu suçlamalara karşılık, "Emre Akbaba'yı Alanyaspor'a benim gönderdiğimi hangi ara keşfettin? 1 ayın 29 gününün 23 saatinde olduğun gibi sarhoşken mi, yoksa ayık gezdiğin 1 saatte mi? Yalancısın" diyerek karşılık verdi.

"YALANCI SENSİN"

Can Arat, Kamerunlu golcünün bu sözlerine ise, "Ben sadece kamuoyuyla görüşlerimi ve gözlemleri paylaştım. Rahatsız oldun sanırım ve iftiralara başladın, bu da söylediklerimin doğululuğunu kanıtlıyor. Bu arada yalancı sensin" diyerek yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.