Hava Durumu

EURO 2016'da büyük tehlike

Güvenlik önlemlerinin futbolun önüne geçtiği EURO 2016 Fransa'da bazı maçların seyircisiz oynanma ihtimali bulunduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
EURO 2016'da büyük tehlike
Fransa 2016 Organizasyon Komitesi Başkanı Jacques Lambert yaptığı açıklamada, "Bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz. Bunun içinde maçların seyircisiz oynanma durumu da var." diye bu yeni gelişmeyi duyurdu.

Açıklamanın detaylarında EURO2016 Fransa'da hangi maçların risk taşıdığı, hangi maçların seyircisiz oynanacağı hakkında her hangi bir bilgi verilmezken, her maç için güvenliğin en üst düzeyde olacağı belirtildi.

Öte yandan Almanya'nın sadece milli futbolcuları koruyabilmek için tam 800 bin Eurobütçe ayırdığı öğrenildi.
Almanya milli takımının defansındaki Jerome Boateng ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ailemden birinin stadyumda maçları izlemesini istemem." diyerek AvrupaFutbol Şampiyonası finallerindeki güvenlik endişesini dile getirdi.

Finaller yarın akşam TSİ 22.00'de A Grubu'nda ev sahibi Fransa ile Romanya maçıyla başlayacak. Maçın oynanacağı Stade de France'de 13 Kasım 2015'te Fransa ile Almanya özel maçı oynanırken Paris'te bu stadyumun çevresinde terör saldırıları yapılmıştı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.