Hava Durumu

Ev alacaklara bir müjdeli haber daha!

Ziraat ve VakıfBank'ın ardından Halkbank da kendisiyle çalışan inşaat firmalarından konut alanlara kredi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ev alacaklara bir müjdeli haber daha!

Ziraat Bankası ve VakıfBank'ın ardından Halkbank'ta konut kredisi faizinde indirime gitti. Halkbank, müşterisi olan firmalardan ev alacaklara yüzde 0,98 ile kredi kullandıracak.

0,98'İ AŞAN FAİZ MALİYETLERİNİ ANLAŞMALI FİRMALAR ÜSTLENECEK

Halkbank, aylık yüzde 0,98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullandıracağını açıkladı. Halkbank'ın aktif olarak kredili çalışmakta olduğu firmalarla iş birliği içinde sunduğu konut kredisi kapsamında, aylık yüzde 1,78 olarak belirlenen faiz oranlarında konut kredisi kullanıcılarının yüzde 0,98'i aşan faiz maliyetlerini anlaşmalı firmalar üstlenecek.

HALKBANK İLE ÇALIŞAN FİRMALARIN KONUTLARININ SATIŞINI KAPSAYACAK

Halkbank konut kredisini yüzde 0,98'e kadar indirerek hem konut üreticisi firmaların taleplerine hem de banka müşterilerinin konut ihtiyacına cevap verecek. Bankanın konut kredisi faizlerinde sağladığı uygun oranlar Halkbank ile kredili çalışmakta olan firmaların elinde bulunan inşaatı tamamlanmış konutlar ile inşaatı henüz devam etmekte olan konutların satışını kapsayacak.

FİRMALARIN KONUT STOĞU ERİTİLECEK

Özellikle alt ve orta gelir grubu başta olmak üzere, konut sahibi olmak isteyen herkesin uygun şartlarla finansmana erişimini amaçlayan düzenleme firmaların konut stokunun eritilmesini sağlayacak. Kullandırılan konut kredilerinin bir kısmının, söz konusu firmaların Halkbank'taki kredilerinin geri ödenmesinde kullanılacak, bu düzenleme firmaların üzerindeki mali yükü hafifleterek Halkbank tarafından kullandırılan kredilerin akışkanlığına da olumlu bir katkı sağlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.