Hava Durumu

Ev hapsinde öldürülen iş adamı toprağa verildi

İzmir'in Narlıdere ilçesinde polis yeleği ile evine gelen şahsın silahlı saldırısında hayatını kaybeden İzmirli iş adamı Ahmet Kurtuluş bugün toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ev hapsinde öldürülen iş adamı toprağa verildi

Organize suç örgütü davasında elektronik kelepçe takılarak adli kontrol tedbiri uygulanan ve ev hapsinde bulunan iş adamı Ahmet Kurtuluş, iddiaya göre dün akşam saatlerinde evine polis yeleği ile gelen bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurtuluş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın faili ise saldırıdan sonra kaçarak izini kaybettirdi.

Ahmet Kurtuluş'un cenazesi bugün Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından Narlıdere Merkez Camii'ne getirildi.

İkindi vakti kılınan cenaze namazında, Ahmet Kurtuluş'un kardeşleri ve yeğenleri, taziyeleri kabul etti. Kurtuluş'un 2 çocuğu da cenazeye gelmezken, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabilen eşi Burçin Kurtuluş, tabuta sarılarak, "Ağlamayacağım, düşmanları sevindirmeyeceğim" dedi.

Kurtuluş'un acılı eşi Burçin Kurtuluş, tabutun başından dakikalarca ayrılmadı. Kılınan namazın ardından Kurtuluş'un cenazesi Narlıdere Yeniköy Mezarlığında toprağa verildi.

FAİLİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Site güvenliğine "Denetimli Serbestlik Bürosundan geliyorum" diyerek Kurtuluş'un evine giren ve silahlı saldırıyı düzenlediği öne sürülen zanlının yakalanması için ekipler yoğun bir mesai harcıyor. Olay yerinden otomobille kaçtığı belirlenen şahsın yakalanması için çevredeki güvenlik ve MOBESE kameraları incelemeye alındı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.