Hava Durumu

Ev kadınlarına müjde!

Kadınların istihdam oranını artırmak amacıyla İŞKUR yeni bir proje geliştirdi. Söz konusu proje kapsamında ev kadınları günlük ortalama 3-4 saat çalışmayla, 600 ile 800 lira arasında gelir elde edebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ev kadınlarına müjde!

Çalışan kadın sayısının artırılması ve kadınların istihdam edilmesine destek olan İŞKUR, yeni bir projeyle ev kadınlarının evde gelir elde etmesini sağlayacak. Yeni uygulamayla, kadınlar 'evde' iş yaparak aile bütçesine katkı sağlayacak. Ev kadınları günlük ortalama 3-4 saat çalışmayla, 600 ile 800 lira arasında gelir elde edebilecek.

SMS'LE İLETİLECEK

İŞKUR tarafından sunulan bu imkandan yararlanmak isteyen kadınlar, kuruma giderek iş ve meslek danışmanları aracılığıyla kayıt yaptırarak, sisteme kaydedilecek. Kadınların eğitim sertifika ve belgeleri dikkate alınarak, evde yapmalarına uygun olan işler, SMS'le iletilecek.

KADINLAR NE TÜR İŞLER YAPACAK?

Söz konusu proje kapsamında ev kadınları, nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, küpe arkası takma, takı tasarımı, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma, gibi işler yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.