Hava Durumu

Evet, Beşiktaşlıyım

Beşiktaş karşılaşmasından önceki Fernandes tweeti yüzüden Bursaspor’dan gönderilen genç forvet oyuncusu Osman Talha Kotaran, ’Bursaspor’daki 9 yıllık emeğim bir tweetle yok oldu. Ben Beşiktaşlıyım’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evet, Beşiktaşlıyım

Tweeti sosyal medyada paylaştıktan 1 saat sonra A-2 Takımı’nın antrenmanından önce Bursaspor’la ilişkisinin kesildiği duyurulan 19 yaşındaki Osman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, şöyle konuştu:
 
"BÖYLE AYRILDIĞIMA ÜZGÜNÜM"
 
"Futbola 9 yaşında Bursaspor’da başladım. Böyle ayrıldığım için üzgünüm. Taraftarın bu kadar çok tepkisini çekeceğini düşünmemiştim. Bursaspor’u kötülemek istemiyorum. Çok yıllarım geçti. Çok şey öğrendim. Bu şekilde ayrılmak istemezdim. Beşiktaş’a hayranlığım tabii ki var. Yaptığım şey için üzgünüm. Fernandes iyi bir futbolcu olduğu için izlemek istedim. Fernandes gol atarsa sevinirim diye attığım tweet için üzgünüm."
 
"1 SAAT İÇİNDE GÖNDERİLDİM"
 
"Twiti attıktan 1 saat sonra antrenmanımız vardı. Vakıfköy’e giderken taraftarlar, (Böyle futbolcu olmaz) diye tepki gösterince tweeti kaldırmak zorunda kaldım. Bu olay yöneticilere kadar gitmiş. Alt Yapı Sorumlusu Faruk Korkmaz yanına çağırdı. (Beşiktaşlı mısın?) diye sordu. Ben de yalan söyleyemem, Beşiktaş’a sempatim var, dedim. Bana bugüne kadarki çalışmalarından teşekkür ederiz, sezon sonu gelip bonservisini alabilirsin, dedi."
 
"SEZON 2 AY SONA BİTİYORDU"
 
"Sezonun bitmesine 2 ay kaldı. Açığımı kapatmak için dışarıda antrenman yapacağım. Yeni sezonda da takım bulmak için uğraşacağım. Benim menajerim olmadığı için biraz sıkıntılı günler geçirebilirim."
 
"BEŞİKTAŞLILAR’A TEŞEKKÜR"
 
"Benim en büyük üzüntüm 9 yıl birlikte olduğum kişilerden ayrıldığım için üzgünüm. Beşiktaşlı taraftarlara da bana sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Ben Beşiktaş’a sempatim olduğunu söylemiştim. Beşiktaşlıyım. Ama ben olaya profesyonel bakılmasını düşünmüştüm. Bu kadar büyük tepki beklemiyordum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.