Hava Durumu

Evimde gibi hissediyorum..

Uzun bir aradan sonra tekrar A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrılan Kazım Kazım, “Milli takımda olmayı çok özledim. Hollanda maçında elimden geleni yapacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evimde gibi hissediyorum..
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki Hollanda maçı için Almanya'da kampa giren A Milli Takımı kadrosuna çağrılan Kazım, önemli açıklamalar yaptı. Bursaspor’dan kiralık olarak gittiği Feyenoord’ta gösterdiği perfromansla dikkat çeken Kazım, tekrar milli takımda olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek, “5-6 yıl birlikte oynadığım arkadaşlarım var, alışkın olduğum bir atmosfer. Milli Takım’da olmayı çok özledim, kendimi evimde gibi hissediyorum” ifadesini kullandı.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ YAPTILAR

Kazım, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in çok akıllıca bir hamle ile Milli Takım'ın yarı final oynadığı 2008 Avrupa Şampiyonası'na hazırlandığı kamp yerini tekrar seçtiğini dile getirerek, “Burada çok önemli deneyim ve anılarımız var. Tecrübeli oyuncularımız o kampta yaşanan anıları yenilere anlatsa bile yeter” diye konuştu. Kazanmak için gol atmak gerektiğini anlatan Kazım, Hollanda Milli Takımı’nın da kötü bir başlangıç yaptığının altını çizerek elinden geleni yapacağını söyledi.

MAÇI BIRAKMAMALIYIZ

Kazım, "Hollanda'nın ne yapacağını düşünmek yerine, biz ne yapacağımıza odaklanmalı ve kazanacağımıza inanmalıyız. 2008'de olduğu gibi, Türk insanı olarak son dakikaya kadar maçı bırakmadığımızı bir kez daha herkese hatırlatalım" değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.