Hava Durumu

Evinde fuhuş yaptıran yaşlı adam gözaltına alındı

SAMSUN'da şehrin simgesi olan Atatürk Heykeli'nin de bulunduğu Anıt Park'ta erkeklere para karşılığı 2 kadını pazarlayıp evinde fuhuş yaptırdığı ileri sürülen Ramazan İ. gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2013 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2013 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evinde fuhuş yaptıran yaşlı adam gözaltına alındı

Olay İlkadım İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Anıt Park'ta Ramazan İ.'nin, yanında bulunan Z.G. ve Ç.K. adlı kadınları, erkeklere 20 lira karşılığında pazarladığı ve evinde fuhuş yaptırdığını belirleyen polis takip başlattı. Parkta gerekli önleme alan sivil polisler, Ramazan İ. ile Z.G. ve Ç.K. isimli kadınları park içinde dolaşırken buldu. Bankta oturan iki kişiyle fuhuş pazarlığı yapan kadınlar Ramazan İ.'nin oturduğu Kadıköy Mahallesi'ndeki eve gitti.

Polis, Ramazan İ. ile pazarladığı ileri sürülen Z.G. ve Ç.K.'yı gözaltına aldı. Z.G. ve Ç.K. ile onlarla fuhuş için anlaşan 2 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Fuhuş için yer temin etmek ve fuhşa aracı olmak suçlamasıyla gözaltına alınan Ramazan İ. polise verdiği ifadesinde, "Z.G. benim evimde kalır ve ev işlerimle yemeklerimi yapar. Arkadaşı ile birlikte parkta anlaştıkları erkeklerle birlikte olmaları için benim evime gideriz. Ben de bana düşen parayı alırım" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.