Hava Durumu

Evinin kapısı öyle bir yere açılıyor ki!

Sivas'ta yalnız oturan 82 yaşındaki Emine Kutluca'nın çevresindeki müstakil evler, sahiplerinin müteahhitle anlaşması sonucu yıkıldı. Müteahhitle anlaşmaya varamayan Kutluca'nın çevresindeki evlerin yıkılması nedeniyle kapısının önünde 5 metre yükseklikte çukur oluştu. 

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evinin kapısı öyle bir yere açılıyor ki!
Kızılırmak Mahallesi'nde 2 katlı müstakil evde yaşayan Emine Kutluca'nın evinin bulunduğu sokaktaki evlerin sahipleriyle görüşen müteahhit firma hak sahipleriyle anlaşma sağladı. Yaşlı kadınla da görüşen müteahhit firma, evini kat karşılığı vermek isteyen kadınla anlaşamadı. Başka hissedarları da olan evin sahipleriyle anlaşma sağlayamayan müteahhit firma evin bulunduğu sokaktaki anlaştığı evleri yıktı. Sokakta bulunan diğer evler yıkılınca Kutluca'nın evine girmek için kullandığı kapının önünde yıkımın ardından yaklaşık 5 metre yükseklikte çukur oluştu. Akrabasının evinde kalan yaşlı kadın, evine girmek için komşusunun kapısını kullanıyor.



"BAŞKASININ KAPISINDAN GİRİP ÇIKIYORUM"

Kutluca, "Müteahhit bana evden çıkacaksın dedi. Bende ev istedim, "Nereye çıkayım, benim kimsem yok. Bana ev bul, çıkarım' dedim. 40-50 yıllık evi dağıtıp başkasının kapısına nasıl gideyim. Bana ev vermedi, 'Sana buradan asla yer yok' dedi. Ben de o zaman 'Evimi vermem' dedim. Sonra ben kardeşimde kalıyordum. Geldim ki çukur açılmış. Bir haftadır başkasının kapısından girip çıkıyorum. Suyum kesildi, tuvaletlerim kapandı.Dalgınlıkla çukura düşersin diye yeğenim kendi evine götürdü" dedi. Evinin önündeki çukuru görünce çok üzüldüğünü belirten Kutluca, "Görünce ağlayıp sızladım. Çukura düşerim diye korktum. Kapıyı buradan kilitleyip anahtarı verdiler. Buradan girip çıkma dediler. Validen yardım istiyorum. Yardım edecek kimsem yok benim." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.