Hava Durumu

Evleri su bastı, yollar çöktü, araçlar yolda mahsur kaldı

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Yağış nedeniyle Beşiktaş Küçükbebek Caddesi'nde yolda çökme meydana geldi

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evleri su bastı, yollar çöktü, araçlar yolda mahsur kaldı

Yağış nedeniyle Sarıyer Baltalimanı Hisarüstü Caddesi alt geçidinde araçlar yolda mahsur kaldı. İstanbul'da etkili olan sağanak yağışın ardından Sarıyer'de bazı mahalleler sular altında kaldı. Bel seviyesini geçen sular altında kalan mahalleli Sarıyer Belediyesine tepki gösterdi.

Meydana gelen sel baskını nedeniyle işyerinde zarar meydana gelen bir esnaf, "Bu durumdan şikayetçiyiz. Çünkü bu bir kere olan bir şey değil. İstinye'nin üzerine bulut geldiği zaman korkuyoruz. Yağmur yağdığında vatandaş ve esnaf mağdur oluyor. Her yağmur yağdığında sel basacak mı korkusuyla yaşıyoruz. Buraya hiçbir çözüm bulunmuyor. Yetkililerde ilgilenmiyor.

Sarıyer Belediyesi yok, İSKİ yok, hiç kimse gelip de buraya bir çözüm bulmuyor. Ne zaman sular çekiliyor, temizlik yapılıyor ardından geliyorlar. Biz vatandaş ve esnaf olarak bir çözüm istiyoruz. Perişan durumdayız ve sesimizin duyulmasını istiyoruz" diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.

Üsküdar Meydan da yoğun yağış nedeniyle sular altında kaldı, rögarlar taştı.

İstanbul'da özellikle Sarıyer civarında, akşam saatlerinde oldukça şiddetli bastıran sağanak yağmur ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağmur nedeniyle, bir süredir kanalizasyon çalışması devam eden Nuripaşa Caddesi adeta ortadan ikiye ayrıldı. Boydan boya yarılan cadde bir otomobili yutarken, caddenin kısımlarında ise belediye otobüsleri ve bir arazi aracı da mahsur kaldı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ortadan ikiye ayrılan caddede oluşan derin yarıktan akan yağmur suları caddeyi adeta dereye çevirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.