Hava Durumu

"Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış"

6 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan ancak kısa süre içerisinde Emre Aşık ile barışan Yağmur Aşık, telefonla katıldığı programda "Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış"

Kasım ayında 6 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Emre Aşık ile Yağmur Aşık barıştı. Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Yağmur Aşık, canlı yayında barışın perde arkasını anlattı.

"AYRI YAPAMADIK"

Eski futbolcu Emre Aşık'la olan kısa süreli ayrılığı hakkında konuşan Yağmur Aşık, şunları söyledi: "Aşılmayacak problem yoktu. Ailesel faktörlerdi. Mutlu olmamızı istemeyen, mutsuz insanlar sebep olmuştu. 2 ay ayrı kaldık, insanların gerçek yüzünü gördük. Ayrı yapamadık. Devam etme kararı aldık.

"BİRİLERİNİN DOLDURUŞUNA GELDİK"

Emre, birilerinin dolduruşuna geldik. Pişman olduğunu bana söyledi. Ben de pişman oldum. Aşk kazandı, çocuklarımız kazandı. Bizi ayırmaya çalışanlar kaybetti... İkimizin ailesinde de böyle insanlar var.Dostumuz, arkadaşımız sandığımız insanlar bile bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Net bir şekilde gördük, artık çok az insanla devam ediyoruz. Hep üçüncü şahıslardı sebep. Hakkımızda 'ihanet mi?' diye dedikodu çıkmış. Asla! Benim eşim öyle bir insan değil.

"EVLİ ADAMA MERAKLI İNSANLAR VAR"

Bu süreçte şunu gördüm: 'Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış.'Sürekli Emre'ye DM'den mesaj atıyorlar. 'Çocuğuna anne olayım' diyenler var... O mesajları ben okuyorum, bana geliyor. Boşuna atmayın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.