Hava Durumu

Evli futbolcu bana tecavüz etmeye çalıştı!

İngiltere'nin köklü takımlarından QPR'da futbol oynayan Alexandra Nord, Premier Lig'i sarsacak iddialarda bulundu. Nord, Premier Lig'de top koşturan ünlü ve evli bir futbolcunun kendisine tecavüz etmeye çalıştığını öne sürdü

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evli futbolcu bana tecavüz etmeye çalıştı!

İngiltere kadın futbolunun önemli isimlerinden QPR forması giyen Alexandra Nord, İngiliz Daily Mail gazetesine çarpıcı iddialarda bulundu. Nord, Premier Lig'de forma giyen ünlü ve evli bir erkek oyuncunun kendisine tecavüz etmeye çalıştığını öne sürdü.

Ünlü kadın futbolcu, Londra'da bir otel odasında ismini vermediği Premier Lig oyuncusunun üzerindeki elbiseyi çıkarmaya çalıştığını fark ettiğini belirtirken, "Uyandığımda üzerimdeki elbiseyi çıkarmış bir haldeydi. Kendisi de yanımda soyunmuş bir şekilde duruyordu." dedi. Ünlü futbolcuyla Mayfair'deki bir gece kulübünde tanıştıklarını belirten 25 yaşındaki İsveç doğumlu Nord, o sırada evli olduğunu bilmediğini de sözlerine ekledi.

İsveç'teki Bachelor (eş bulma yarışması) programıyla belli bir hayran kitlesine sahip olan Alexandra Nord'un açıklaması İngiliz basınında da yankı uyandırdı. Şu anda 25 yaşında olan Nord, olayın 6 yıl önce 19 yaşındayken gerçekleştiğini de sözlerine ekledi.

Nord, otele gittiğim zaman odamın parasını ödediğini fark ettim dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.