Hava Durumu

Evli işadamına seks tuzağı

BEYOĞLU’nda, suç ortakları kadınla aşk tuzağa kurarak zorla alıkoydukları işadamı L.A.’nın parasını gasp ettikleri iddia edilen biri kadın 3 kişi polis tarafından yakalandı. Kadın kıyafeti giydirerek görüntüsünü çektikleri işadamına daha sonra da şantaj yaptıkları iddia edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evli işadamına seks tuzağı

Polise 18 Nisan 2013 günü başvuran işadamı L.A., kendisine bir kadın kullanılarak tuzak kurulduğunu ve parasının gasp edildiğini söyledi. İşadamı L.A. “Telefonumdan tanımadığım bir kadın aradı. Yanlışlıkla aradığını söyleyerek önce benden özür diledi. Sonra konuşmayı sürdürüp benimle samimiyet kurdu. Taksim’de bir yerde buluşarak bir süre sohbet ettik. Daha sonra beni evine davet etti. Eve gidince ikimiz de soyunduk. Biz yataktayken aniden kapı açıldı. İçeri iki erkek girdi. Bu kişiler, namuslarına el sürdüğümü söyleyerek bana saldırdılar. Cebimdeki paraları aldılar. Daha sonra bana kadın kıyafetleri giydirdiler. Bu halde görüntümü çektiler. Görüntüyü yayınlayacaklarını söyleyerek önce benden 50 bin lira istediler. Daha sonra pazarlıkla bu parayı 10 bin liraya kadar düşürdüler. Giderken otomobilimi de aldılar.” dedi.

Bu şikayet üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, işadamının gösterdiği Beyoğlu’ndaki eve baskın düzenledi. Baskında, Moldova uyruklu Ekatarina C.(24), Gaffari K.(28) ile Aydın E.(21) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinden, kadın kıyafeti giydirildikten sonra çekildiği anlaşılan işadamına ait görüntüler de ele geçirildi. Evlerinin önünde gasp ettikleri işadamına ait otomobil de bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan şüpheliler işadamı L.A. tarafından teşhis edildi. Şüpheliler çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.