Hava Durumu

Evlilik dışı çocuk birbirlerine düşürdü

Evlilik dışı ilişkiden doğan çocuk, iki yönetmeni birbirine düşürdü. Berfi D. Ö., daha önce “Sen sadece soyadını ver” dediği Ulaş C. Ş.’den yüksek nafaka isteyince ortalık karıştı

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evlilik dışı çocuk birbirlerine düşürdü
Yönetmen Berfi D. Ö., Ulaş C. Ş.'ye "Kimseye ihtiyacım yok, çocuğumu ben büyütürüm. Sen sadece soyadını ver" diyerek aylık 350 lira nafaka bağlattı. Çocuğun giderlerinin arttığını gerekçe gösterip nafakanın artmasını isteyen kadına Ulaş C. Ş.'nin yanıtı "Durumum iyi değil" oldu.

Senarist, yönetmen ve yapımcı Berfi D. Ö., iki ay önce İstanbul Aile Mahkemesi'ne iştirak nafakasının artırılması için dava açtı. Davaya göre; Ö.'nün kendisi gibi yönetmen olan Ulaş C. Ş. ile olan birlikteliğinden bir çocuğu oldu. Berfi D. Ö., 4 yıl önce babasının çocuğunu tanıması için dört yıl önce dava açtı. Ulaş Cihan Ş. çocuğunu tanıyınca mahkeme, müşterek çocuk için babanın aylık 350 lira nafaka ödemesine hükmetti. Aradan iki yıl geçti ve okul çağına gelen küçük çocuğun masrafları arttı. Berfi D. Ö., maddi durumunun iyi olduğunu ileri sürdüğü Ş.'den yıllık okul ve servis ücreti 10 bin lirayı bulan oğlu için nafakasını 1000 liraya çıkarmasını istedi.

'DOĞURMASI KÖTÜ BİR KARAR'

Davaya cevap veren Ulaş C. Ş.'nin avukatı ise davanın reddini istedi. Avukat savunmasında çocuğun dünyaya gelmiş olmasının kötü bir karar olduğunu iddia etti ve şu ifadelere yer verdi: "Müvekkilim serbest iradesinin bulunmadığı bir zamanda ilişkiye girmiştir. Ardından çocuğun ancak anne ve baba ortamında sağlıklı büyüyebileceğini, kendisine rağmen çocuğu doğurmasının kötü bir karar olacağını belirtmiş ve doğumu engellemeye çalışmıştır. Müvekkilim davacıyla bir aşk ve sevgi içinde olsaydı elbette ki çocuğu kabullenmekte tereddüt etmeyecekti.

Berfi D. Ö. bunu bilmesine rağmen çocuğu doğurmakta ısrar etmiş, bizce dünyaya getirdiği çocuğuna kötülük etmiştir. 'Benim kimseye ihtiyacım yok, çocuğumu kendim büyütürüm, sen sadece soyadını ver' diyerek çocuğunu doğurmuş ve babasız büyümesine neden olmuştur." Berfi D.e Ö.'nün çocuğu sürekli koz olarak kullandığını savunan avukat, "Müvekkilimin durumu iyi değildir ve daha fazla nafaka ödeyecek durumu yoktur. Davanın reddini isteriz" dedi. Davanın ilk duruşmasında taraflar taleplerini yineledi. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.(sabah)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.