Hava Durumu

Evlilik teklifini reddetti başına gelmeyen kalmadı!

Antalya'da bir kadın, evlilik teklifini reddeden kişinin aracını çalarak yaktığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evlilik teklifini reddetti başına gelmeyen kalmadı!
Kentte turizm işiyle uğraşan Moldova uyruklu Türk vatandaşı Elif Lidia Şolopa, bir yakınının aracılığıyla tanıştığı A.M'nin aracını çalarak yaktığını iddia ederek polise başvurdu.

Şolopa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tanıştıktan sonra A.M ile konuşup, bir süre birlikte çalışarak birbirlerini daha iyi tanıyacaklarını ve ona göre evlilik konusunda kararlarını vereceklerini söylediklerini aktardı.

Bu süre içinde A.M. ile evlenemeyeceğine karar verdiğini dile getiren Şolopa, evlilik teklifini reddettiğini A.M'ye söylediğini ifade etti.

Şolopa, bunun üzerine sinirlenen A.M'nin, kendisinin İzmir'de bulunduğu bir sırada Muratpaşa ilçesindeki otoparkta bulunan kapalı kasa minibüsünü yedek anahtarla çaldığını öne sürdü.



Olayı öğrendikten sonra aradığı A.M'den aracını geri getirmesini istediğini aktaran Şolopa, olumsuz yanıt alması üzerine İzmir'deki karakola giderek şikayetçi olduğunu anlattı.

Şolopa, bir hafta sonra Antalya'ya döndükten sonra yaptığı araştırmada aracını Döşemealtı ilçesinde yakılmış şekilde bulduğu dile getirdi.

A.M'nin Meydan Polis Merkezinde ifade verdikten sonra serbest bırakıldığını söyleyen Şolopa, şöyle devam etti:
"Teklifine 'hayır' dediğim anda gerçek yüzünü gördüm. Şimdi binlerce kez şükrediyorum ki evlenmedim. Doğru kararı almışım. Yaşadığım, kadına şiddetin farklı bir yöntemi. Kadını zorlama ve istediği yerine getirilmediği anda böyle bir şey, ceza yöntemi olmuş oldu."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.