Hava Durumu

Fabrikada korkunç patlama...1 işçi öldü, 6 yaralı

İstanbul Esenyurt’ta faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, Türkmen ve İran uyruklu 6 işçi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 22:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fabrikada korkunç patlama...1 işçi öldü, 6 yaralı

Olay, Alkop Sanayi Sitesi içerisinde yer alan Armada Metal Sanayi adlı bir fabrikada saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, nedeni henüz belirlenmeyen bir nedenle fabrikada patlama oldu. Patlamanın ardından işyerinde yangın çıktı. Bu sırada fabrika içerisinde bulunan çok sayıda işçi mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlere müdahale eden ekipler, yangını güçlükle kontrol altına aldı. İçeride kalan işçilerin kurtarılması için de hummalı bir kurtarma çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalarda 6 işçi yaralı olarak kurtarılırken, 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Soyadı öğrenilemeyen ve hayatını kaybeden Mahmut adlı işçinin cesedi ise hastane morguna kaldırıldı.

Yaralanan 6 işçinin Türkmen ve İran uyruklu oldukları öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.