Hava Durumu

Fabrikada yangın paniği!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Yaklaşık 2 saat süren yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fabrikada yangın paniği!

Gölbaşı ilçesi Ankara Konya Karayolu Vilayetler Evi kavşağında faaliyet gösteren kablo ve çeşitli elektrik malzemesi üreten fabrikada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Saat 16.00 sıralarında fabrikanın depo kısmında çıkan yangına Gölbaşı ve Ankara Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri müdahale etmeye başladı.

2 İTFAİYE ERİ ETKİLENDİ

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, kablo ve çeşitli elektrik malzemesi üretimi yapılan fabrikanın deposunda çıkan yangında 2 itfaiye eri dumandan etkilendi. İtfaiye erlerine sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'da olay yerine gelerek yangına müdahaleyi yerinde izledi. Saat 16.00 sıralarında, çıkan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesine karşı hala kontrol altına alınamadı.

Bu arada itfaiye ekipleri, büyüyen yangının fabrikanın yakınında bulunan bir mobilya fabrikasına sıçramasını da önlemeye çalışıyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Gölbaşı'nda kablo ve elektrik malzemesi deposunda çıkan yangın, yaklaşık 50 kişilik itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Olayı görenler, yangının yaklaşık 2 saat sürdüğünü belirterek herhangi bir can kaybı veya yaralının olmadığını söyledi.

Depodaki soğutma çalışması devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.