Hava Durumu

Facebook'la gelen tecavüz iddiası

Fethiye’de bir lise öğrencisi sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı şahıs tarafından tecavüze uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2013 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook'la gelen tecavüz iddiası

15 yaşındaki genç kız olaydan tam 2 ay sonra durumu ailesine açıklayabildi. Ailesi karakola şikayetçi olurken, bu kez de kızın babası ile dedesine şikayetlerini geri alması için dayak atıldı. Genç kız ve babası tecavüzcülerin sokakta gezmesine isyan ettiler.

Edinilen bilgilere göre; Fethiye’de bir Lise’de eğitim öğretim gören 15 yaşındaki G.K, 22 yaşındaki dolmuş şoförü M.T ile sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden tanıştı. G.K bir kez M.T ile buluşup, dolaştı. İkinci buluşma için minibüsü ile okula gelen M.T yanındaki arkadaşı T.D ile birlikte G.K’yı okuldan alarak gezmeye götürdü. T.D bir süre sonra minibüsten inerken, M.T adlı dolmuş şoförü G.K’ya “Benim elimde senin fotoğrafların var. Montaj yaptırdım. Bunları ailene ve arkadaşlarına gönderirim” diyerek tehdit ve şantaj da kullanarak ormanlık alanda tecavüz etti.

G.K bu olayı kimseye anlatamadı. Ancak 2 ay sonra M.T’nin şantajları devam edince ailesine anlatıp okula gitmedi. G.K’nın Babası Ali. K. kızını alıp Kemer Jandarma Karakol Komutanlığına başvurdu. Kızının Facebook’tan tanıştığı kişi tarafından şantaj ve tehdit ile tecavüze uğradığını ileri sürerek, dolmuş şoförü M.T ile arkadaşı T.D’nin yakalanıp adalete teslim edilmesini istedi.

Şikayet dayağı yediler
Fethiye’nin Kemer Beldesinde fidan işi yapan Ali K. Babası Osman K. ile pazarda satış yaparken T.D birkaç arkadaşı ile gelip şikayetini geri almasını istedi. Ali.K şikayeti almayacaklarını tecavüzün cezasız kalamayacağını belirtince T.D yanında getirdiği bıçakla, Ali K’yı elinden yaralarken, Dede Osman .K ‘yı da dövdüler. Osman K. Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.
“Psikolojim bozuldu okula gidemiyorum”

Tecavüze uğrayan G.K “Okula arkadaşı T.D ile geldi. Minibüsü ile dolaşalım dedi. Gezmeye çıktık. Bana elimde senin uygunsuz ve çıplak görüntülerin var. Bazı fotolarını montajladım. Ailene göndereceğim. Her istediğim de gelmelisin” dedi. Beni böyle kandırıp tehdit edip şantaj yaparak tecavüz etti. Günlerce kimseye bir şey söyleyemedim. Psikolojim bozuldu. Okula gidemiyorum. M.T ve arkadaşının yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Ektiği fideyi satarak çiftçilikle geçimini sağlayan acılı baba Ali K. “Kızım aradan iki ay geçtikten sonra olayı söyleyince hemen Jandarma’ya başvurduk. M.T ve arkadaşı T.D hala yakalanmadıkları gibi geçtiğimiz gün Kemer Belde pazarında T.D ve birkaç arkadaşı bizden şikayetimizi geri almamızı istediler. Bende almayacağımı söyleyince bıçakla elimden yaraladılar. 55 yaşındaki Babamı’da döverek darp ettiler. Bu kişilerden davacıyım. Kızımın psikolojisi bozuldu. Okula gidemiyor. Bakanlarımızdan Devlet yetkililerinden yardım bekliyorum. Kızıma tecavüz eden yardım yataklık yapanlar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Hatta bir de bize baskı yapıp dayakla korkutmak istiyorlar” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.