Hava Durumu

Facebook'ta 'terörist imha' videosuna sakın tıklamayın!

"Cizre'de 60 teröristin imha videosu" isimli bağlantıya sakın tıklamayın. Çünkü Facebook'taki bu virüs bilgisayarınızdaki bilgileri çalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook'ta 'terörist imha' videosuna sakın tıklamayın!
Facebook virüsü sosyal ağları ziyaret ederken bilgisayarı etkileyen bir parazittir. Sisteme girdiğinde, virüs hackerların Facebook hesaplarını hacklemelerini ve kullanıcıların bağlantılarına da bulaştırmayı sağlar. Bununla birlikte, bilgisayarlardan önemli bilgiler çalmak için de bu virüs kullanılır.

HESABINIZI DAHİ ELE GEÇİREBİLİRLER

Son birkaç gündür sosyal medya hesaplarında dolaşan virüs çoğu insanın oldukça canını sıktı. Terör örgütü adına çalışan hackerlerin yaydığı "Cizre'de 60 teröristin imha videosu" isimli bağlantıya dikkat edin! Bağlantıya tıkladığınız andan itibaren sosyal medya hesaplarınızda sizin adınıza paylaşımlar yapılıyor. Ayrıca hesabınızın ele geçirilmeside söz konusu.

'EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ VE VERİLERİ ÇALINDI HABERİNE İTİBAR ETMEYİN'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların sosyal medya hesaplarında " Emniyet Müdürlüğü bilgi ve verileri çalındı" diye bir haber linki gördüğünde kesinle itibar edilmemesi ve linki açmamaları konusunda uyardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.