Hava Durumu

Facebook, Twitter ve Youtube neden açılmıyor ? (23 Aralık 2016)

Dün gece sosyal medyada 23:00 sıralarında yavaşlama başladı. Bu yavaşlamanın ardından Facebook ve Twitter'a erişimlerde sıkıntı yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Facebook ve Twitter kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2016 07:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2016 07:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook, Twitter ve Youtube neden açılmıyor ? (23 Aralık 2016)
Facebook, Twitter, YouTube gibi milyonlarca kullanıcının her gün ziyaret ettiği dev sosyal medya servislerine dün akşam saatlerinden bu yana erişim sorunu yaşanıyor. Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar dün akşam saatlerinden itibaren mesajlarına bakmakta sıkıntı yaşarken, bildirimlerin geç düştüğü ve hatta siteye yer yer hiç erişim sağlanamadığı dikkat çekti.

Ancak sabah saatlerinden itibaren Facebook'a erişim normale dönmeye başladı. Facebook dışında Twitter ve YouTube'ta da durum pek farklı değil; ancak Twitter'a da YouTube'a da erişim hiç sağlanamıyor.

Facebook, Twitter ve YouTube'a erişim yasağı söz konusu değil; sadece bu sitelere erişmeye sağlayan kullanıcılar fazlasıyla sitenin sayfasının açılmasını bekliyor ve sayfa ya çok geç açılıyor ya da hiç açılmıyor ve hata mesajıyla karşılaşılıyor.

Facebook, Twitter ve YouTube'a giremeyen kullanıcılar ise her zaman olduğu gibi çeşitli VPN servislerini kullanarak hesaplarına girmeye çalışıyor. Kullanıcılar proxy ayarlarını değiştirerek ya da herhangi bir VPN aracını bilgisayarına veya telefonuna kurarak söz konusu mecralara sorunsuz erişim sağlayabiliyor.

Facebook, Twitter ve YouTube tarafından ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.