Hava Durumu

Facebook'un seksi kızlarının kurduğu çete yakayı ele verdi

Son kurbanlarının ihbarıyla yakayı ele veren çete üyeleri polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook'un seksi kızlarının kurduğu çete yakayı ele verdi

Çete üyeleri önce kurbanların Facebook sayfalarından seçip mesaj atıyor. Mesaja dönüş yapan olursa planı devreye sokarak kurbanlarını tuzağa çekmeye çalışıyorlar.

Amerika'nın New York şehrinde Facebook sayfalarından kurbanlarını seçerek iletişime geçen Samantha Barbash( 40), Roselyn Keo(29), Marsi Rosen(28) ve Karina Pascucci’den(26) oluşan striptizci çetesi çökertildi.

Çete üyeleri gözlerine kestirdikleri zengin erkekleri birlikte olduktan sonra onları New York’un lüks gece kulüplerine eğlenmeye ikna ederek vurgunu başlatıyorlardı. Buluştukları erkeklerle gittikleri gece kulübünde içkilerine uyuşturucu katarak onları baygın hale getiren çete üyeleri, uygunsuz pozlar çektirdikten sonra, kredi kartlarının da numarasını ve imzasının kopyasını alıyorlardı.

Ertesi gün kurbanlarına şantaj maili atan çete, fotoğraflarını yakınlarına göndermek ya da facebookta yayınlamakla tehdit ederek para sızdırıyorlardı.

Bugüne kadar çok sayıda kişiyi bu şekilde dolandırarak kredi kartlarından ya da elden enaz 200 bin dolar aldıkları belirlenen çete üyeleri, kurbanlarından Zyad Younan’ın şantajlara boyun eğmeyip, polise gitmesiyle yakayı ele verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.