Hava Durumu

Facianın kıyısından dönüldü

Manisa'nın Kula ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği TIR karşı şeride geçerek devrildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2018 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2018 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facianın kıyısından dönüldü

Kaza saat 06.15 sıralarında Ankara - İzmir D300 karayolu Orhan Acar Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Ali Koşan yönetimindeki 33 DGG 22 çekici plakalı yün İplik yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüjlerden karşı şeride geçerek devrildi. TIR yaklaşık 100 metre sürüklendi. TIR'ın devrilmesiyle çıkan ses, çevredeki vatandaşlarda büyük korkuya neden oldu. Kazada yaralanan olmaz iken karşı şeritten araçların gelmemesi olası bir faciadan dönüldü.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen Karayolları ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kapanan yolun açılması için çalışma başlattı. İzmir-Ankara D300 karayolu Uşak istikameti yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Olay yerine bakan güvenlik kamerası görüntülerinde TIR kaza yapmadan önce yolda zikzaklar çizdiği ve bir anda hızla karşı şeride geçerek devrildiği görülüyor. Karşı şeride geçen TIR'ın karşıdan hiç bir aracın geçmemesi büyük bir faciayı önledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.