Hava Durumu

Falcao attı, Galatasaray kazandı

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı Radamel Falcao'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2019 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2019 00:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Falcao attı, Galatasaray kazandı

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 1-0 kazandı. Galatasaray'a 3 puanı getiren golü 37. dakikada Radamel Falcao kaydetti.

CİM-BOM PUANINI 7'YE ÇIKARDI

Bu sonuçla Galatasaray, puanını 7'ye çıkardı. İlk 4 haftada galibiyetle tanışamayan Kasımpaşa ise 1 puanda kaldı. Sarı kırmızılı takım önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise Antalyaspor ile karşılaşacak.

FALCAO İLK MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'da yeni transferler Lemina ve Falcao, sarı kırmızılı formayla ilk maçlarına çıktılar. Tribünleri dolduran taraftarlar özellikle Falcao'ya büyük sevgi gösterisinde bulundu. Sarı kırmızılı taraftarlar Falcao'yu tribüne çağırdı ve sık sık yıldız oyuncu lehine tezahüratlarda bulundu.

FATİH TERİM TRİBÜNDE

Galatasaray'da PFDK tarafından 3 maç ceza verilen teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmayı tribünden takip etti. Sarı kırmızılılarda antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş da cezaları nedeniyle kulübedeki yerini alamadı. Galatasaray'da Levent Şahin takımın başında maça çıktı.

GALATASARAY İLK KEZ GOL YEMEDİ

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de ilk kez kalesini gole kapatmayı başardı. Ligin ilk haftasında Yukatel Denizlispor'a 2-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, ardından evinde oynadığı maçta Konyaspor ile de 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray, ligin 3. haftasındaki İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını 3-2 kazanabilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.