Hava Durumu

Far Cry 6 Official Trailer heyecan yarattı

Kısa bir süre önce ilk teaser'ı yayınlanmışken Far Cry 6 Official Trailer de bugün YouTube üzerinden yayına girdi. Ubisoft'un Far Cry serisi için bu kez Güney Amerika'da bir diktatörlüğü konu aldığı ve kötü adamın bir Güney Amerika ülkesinin lideri olduğu anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Far Cry 6 Official Trailer heyecan yarattı

Ubisoft'un yayınladığı sinematik trailer aynı zamanda öykünün detayları hakkında ipuçları taşıyor. Trailer'a göre, oyunun kötü adamının oğlu oyunda kilit bir rol oynayacak. Ancak öyküye ne şekilde etki edeceği net değil.

Öyküde, kötü adamı Breaking Bad dizisinde uyuşturucu baronu Gus Fring rolünü oynayan aktörün canlandıracağı da dikkat çekti.

Trailer'da, kötü diktatörün, ülkesinde yaşanan isyanı bastırmak için, tahtını bırakacağı oğluna göstericileri öldürmesi gerektiğini anlattığı bir sahne izliyoruz. Bu sırada da, her Far Cry kötü adamında olduğu gibi, diktatörün yapacağı kötülüklere felsefi bir alt yapı kurmasına şahit oluyoruz.

Ubisoft'un çok beğenilen Far Cry serisi, dünyanın en çok satan oyun serileri arasında yer alıyor. Serinin her bölümünde, dünyanın uzak bir bölgesinde, dışarıdan yardım almanın imkanı olmayan bir ortamda, bölgeyi ele geçirmiş kötülere karşı savaş veriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.