Hava Durumu

Farah Zeynep Abdullah eski aşkının programına konuk oldu

Unutursam Fısılda filmindeki şarkı performansı bir hayli beğenilen Farah Zeynep Abdullah, eski sevgilisi Eser Yenenler’in ‘3 Adam’ programına konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2014 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2014 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Farah Zeynep Abdullah eski aşkının programına konuk oldu
Unutursam Fısılda filmindeki şarkılar ses getirdi. Kenan Doğulu'nun özel bestelediği parçaları seslendiren Farah Zeynep Abdullah sesiyle rekor kırıyor."Unutursam Fısılda"da Ayperi adlı bir şarkıcıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, rol gereği stüdyoya girip şarkı da söylemişti. Onun seslendirdiğiKenan Doğulu imzalı şarkılar, müzik dünyasında da etkili oldu.
 
1 HAFTADA 1 MİLYONU AŞTI

70'ler sound'unu günümüze taşıyan "Gel Ya da Git", şarkı paylaşım sitelerinde bir haftada 1 milyonu aşkın kez dinlendi. Ayrıca itunes 'un Yeni Single'lar ve EP'ler kategorisindeki Öne çıkanlar listesinde de ilk sıraya yükseldi.



Unutursam Fısılda filmindeki performansı çok beğenilen Farah Zeynep Abdullah, 1 yıl önce ayrıldığı Eser Yenenler’in ‘3 Adam’ programına konuk oldu.
 
Unutursam Fısılda filmindeki performansı çok beğenilen Farah Zeynep Abdullah, 1 yıl önce ayrıldığı Eser Yenenler’in ‘3 Adam’ programına konuk oldu. Yenenler'in eski sevgilisi Abdullah ile ekip arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’la instagram'dan paylaştığı fotoğrafına takipçileri “Bu ne marjinallik! Siz eski sevgili değil misiniz?" eleştirisini yaptı.
 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.