Hava Durumu

Faruk Çelik'ten Bursaspor'a tam destek

Bursaspor'un geleceğine dair Başkan Ali Ay ve yöneticilerle değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Bakan Faruk Çelik, "Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yardımlarımız devam edecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2017 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Faruk Çelik'ten Bursaspor'a tam destek

Yeşil Beyazlı kulübün gündemindeki yatırımlar, projeler Ankara'da masaya yatırıldı

ŞAHİN DE KATILDI

Bursaspor yönetimi dün Ankara'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelerek Yeşil Beyazlı kulübün geleceğine dair değerlendirmede bulundu.
Başkan Ali Ay ve yöneticilerin hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Çelik, "Her zaman Bursaspor'un yanındayız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yardımlarımız devam edecek. Bursaspor'un bundan sonra geçen sezondaki gibi bir durumla karşılaşmamasını istiyoruz" dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Başkan Ay da Bakan Çelik'e iadei ziyaret yaptıklarını belirterek, "Çok verimli bir ziyaret oldu. Sayın Bakanımız Faruk Çelik, bizleri nazik bir şekilde ağırladı. Kulübümüzün geleceğini konuştuk, projeleri masaya yatırdık" dedi.
Sponsorluk konularında Bakan Çelik'in kendilerine destek sözü verdiğini dile getiren Başkan Ali Ay, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Bakan Faruk Çelik'e isminin yazılı olduğu 16 numaralı yeni sezon forması hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.