Hava Durumu

Fashionist16'ya Transparan damgası

İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar'da düzenlenen abiye,gelinlik ve damatlık fuarı Fashionist16'ya Victoria's Secret meleği Michaela Kocianova ile transparan kıyafetler damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fashionist16'ya Transparan damgası
Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı Fashionist’16’da önceki akşam Michaela Kocianova rüzgârı esti. Sagaza markasının ilkbahar-yaz 2016 koleksiyonunun tanıtıldığı defilede podyuma çıkan Victoria’s Secret mankeni, birbirinden iddialı üç kostümü tanıttı. Slovak model, kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekti.

Eski manken ve çiçeği burnunda modacı Ebru Şancı, fuarda kendi ismini taşıyan gelinlik markasıyla stant açtı. Şancı “Bu işe eşimin desteği ile girdim. Evlendikten sonra bana akşam 19.00’dan sonra evde olacağın bir iş yap, ne yaparsan yap’ dedi. Ben de bu işe girmeye karar verdim, eşim de bütün yatırımı üstlendi” açıklamasını yaparken 29 Ocak’taki defilesi için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Fuara ziyaretçi olarak katılan model Günay Musayeva ise eski eşi Tolga Karel’le ilgili soruları geçiştirmeyi tercih etti. Musayeva, muhabirlere Bebek sahilinde spor yaparken çekilen fotoğraflarını hatırlatarak “Geçen gün ne güzel zıpladım değil mi? Nasıl zıplıyorum?” sözleriyle konuyu değiştirmeyi tercih etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.