Hava Durumu

Fatih Terim çılgına döndü!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor'la oynanan maç sonrası futbolcuları toparlayarak "Nerede olduğunuzu unutmayın. Kendinize gelin, bu formanın hakkını verin." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim çılgına döndü!

Oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Galatasaray'da kötü gidişat bir türlü engellenemiyor.

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; cezası nedeniyle takımını sadece tribünden izlemek zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim ise oyuncularının son dönemdeki performansından oldukça rahatsız... Son olarak Ç.Rize maçında 2-0 öne geçen takımının maçı bırakması ve durumun 2-2'ye gelmesi karşısında sinirden küplere binen deneyimli teknik adam, dün yapılan antrenmanda öğrencilerini fırçaladı.

"NEREDE OLDUĞUNUZU UNUTMAYIN!"

Futbolcularının sahada yeteri kadar mücadele etmediğini ve lakayıt tavırlar sergilediklerini düşünen İmparator, "Aylardır sergilediğiniz performans beni hayrete düşürüyor. Siz geçen senenin şampiyon takımısınız. Konsantre olduğunuzda yenemeyeceğiniz rakip yok. Nerede olduğunuzu unutmayın! Galatasaray bu futbola layık değil. Bu şekilde devam edemezsiniz. Acilen kendinize gelin ve formanızın hakkını verin" ifadeleriyle oyuncularına yüklendiği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.