Hava Durumu

Fatih Terim'den Melo ve Sneijder itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Melo ve Sneijder'i çağırırsak gelir. Galatasaraylılar bu kadarını bilsin yeter." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'den Melo ve Sneijder itirafı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Terim, Melo ve Sneijder ilei ilgili, "Bize çok emeği geçmiş, büyük oyuncular. Şartlar ne getirir, bilmiyorum ama şu ana kadar bu konuda bir temasımız olmadı. Ancak onlarla temasımız olması gerekmiyor, bir çağırsak geleceklerini biliyoruz. Galatasaraylılar bu kadarını bilsin yeter. Onların ismini söyleyince bile yüzüm gülüyor" dedi.

"KAZANMAK EN BÜYÜK İSTEĞİMİZ"

Terim, "Son maçımızı kendi evimizde, bize yakışır bir şekilde bitirmek en büyük amacımız. Son maçların sonucu Şampiyonlar Ligine tesir etmekten ziyade, UEFA'ya etki edecek. Kazanmak en büyük isteğimiz, öyle olur ümit ediyorum ki." ifadelerini kullandı.

"BENİM GİBİ BİR HOCA ÜÇLÜYLE OYNAR MI?"

Başarılı teknik adam, "Nagatomo'nun ciğeri söndü. Komorlar diye bir yere gidiyorlar, Benin diye bir yere gidiyorlar. Yuto şimdi de Asya Kupası'na gidiyor. Bizim geniş bir kadromuz yok, derin bir kadromuz yok. Yoksa benim gibi hayatı hücumla geçmiş bir hoca üçlüyle, beşliyle oynar mı?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.