Hava Durumu

Fatih Terim'den o isme veto

Adı bir süredir Galatasaray ile anılan ve Beşiktaş ile sözleşmesi bittiği için boşa çıkan Gökhan Töre transferi, Fatih Terim'in veto etmesiyle rafa kalktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'den o isme veto

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken, bir süredir ismi sarı kırmızılılarla anılan Gökhan Töre'nin ismi gündemden çıkarıldı.

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren, A Milli Takım'dan eski teknik direktörü olan Fatih Terim ile yeniden çalışmak isteyen ve bu dileğini de Terim'e ileten 27 yaşındaki oyuncuya vize çıkmadı.

FATİH TERİM TRANSFERE OLUMSUZ YAKLAŞTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Yapılan değerlendirmede geçirdiği sakatlıklar ve kadro dışı bırakılması nedeniyle bu sezon Beşiktaş'ta sadece 2 lig maçında süre alan Gökhan Töre'nin transferine olumsuz yaklaşıldı. Her ne kadar bonservisi elinde olsa da Töre'nin transferinin rafa kaldırılması kararlaştırıldı.

27 yaşındaki oyuncu bu sezon ligde sadece ilk yarıdaki Antalya ve Rize maçlarında toplam 34 dakika süre bulabildi. Tecrübeli oyuncu Avrupa Ligi'nde ise 6 maçta oynadı, hatta B36 Torshavn'a karşı bir gol kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.