Hava Durumu

Fatih Terim'den Sloven basınına tepki!

EURO 2016 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nda, Futbol Direktörü Fatih Terim ile Nuri Şahin Slovenya ile deplasmanda oynanacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenliyor...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'den Sloven basınına tepki!
Basın toplantısında ilk olarak Nuri Şahin söz aldı. Şahin şunları kaydetti:

"Slovenya güçlü bir takım. Play-Off oynadılar elemelerde. O yüzden yarınki maç, EURO2016 öncesi bizim için iyi bir test olacak. Yarınki maçla ilgili bizim için önemli olan EURO 2016 öncesi bu son testi iyi bir şekilde değerlendirip, Slovenya'yı yenmek. Kevin Kampl ile 6 ay Dortmund'da beraber oynadık. Çok iyi futbolcu ve benim de iyi arkadaşım."
Şahin Hırvatistan sorusuna ise: "Slovenya'yı Hırvatistan ile karşılaştırmamız mümkün değil." dedi.

TERİM'DEN SLOVENYA BASININA UYARI

Fatih Terim, Nuri Şahin'in Sloven basınının sorularını cevapladığı esnada araya girerek, "Biz yarın Slovenya ile oynayacağız ama herkes Hırvatistan maçını merak ediyor. Bizim gruptaki diğer takımları da sorabilirsiniz. Mühim olan Slovenya maçı" ifadeleri kullandı.

Terim Slovenya basınını uyardıktan sonra sözlerine şu şekilde devam etti: "Son hazırlık maçımız. Slovenya Avrupa Şampiyonası'nın ucundan döndü. Ciddi bir hazırlık maçı olacak hatta yarın hazırlık maçından öte olabilir. Nasıl İngiltere  ve Karadağ maçlarından önemli dersler aldıysak buradan da bir şeylerle ayrılabiliriz. 

"MİLLİ TAKIMIN HAZIRLIK MAÇI OLMAZ"

Oyuncularımız işin bilincinde. Bunun için çok çaba sarf edeceğimizi sanmıyorum. Slovenya iyi oyunculardan kurulu bir takım. Bu maçtan da çıkaracağımız önemli dersler olabilir ilerisi için. 20+3 oyuncumuzun hepsi, hem oynamak, hem de görev verildiğinde hazır olma duygusunu hissediyorlar. Milli takımın hazırlık maçı olmaz. Milli takımların oynadığı her maç ciddi olmak zorundadır.

Muhabir: Turnuvaya kadar Hırvatistan yasak kelime mi?

Fatih Terim: Hayır. Bu hazırlık maçı, o turnuva. 6 oyuncu değiştirebiliriz. Hırvatistan bize göre zayıf rakiplerle hazırlık maçları oynamış olabilir. Bana göre hep güçlü rakiplerle oynanmalı. Bazen kayıpların da yaşanmasından bazı şeyler kazanabilmek önemlidir. Güçlü rakiplerle oynamak daha iyi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.