Hava Durumu

Fatih Terim'in kebapçıdaki kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Fatih Terim'e ait olduğu ileri sürülen araç, damadının işyerinin önüne park ediyor. Daha sonra bahçeden içeriye giren Terim ve damatları olduğu ileri sürülen kişiler Yüzevler Kebapçısı'ndan koşarak ayrılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim'in kebapçıdaki kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nin turistik Alaçatı Mahallesi'nde Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavganın ardından konuşan Selahaddin Aydoğdu, Fatih Terim'in telefonda kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.. Aydoğdu DHA'ya yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Olayın bizimle alakası yok. Sadece komşuyuz. Aramızdaki duvarı tahta çitle bölmeye kalktılar. Ahşaptan 7 metre uzunluğunda böldüler. Çarşı yönetimi uyardı zaten onları. Ben şikayet etmişim yönetimi ben doldurmuşum gibi davrandılar. Fatih Hoca beni aradı, 'Sen mi şikayet ettin?' dedi. Dedim ki 'Ben etmedim benimle alakası yok.' Sonra 'Damatlarımın yanında niye dükkan açtın?' dedi. Ben de 'Herkes nasibini yer, burası çarşı. Senin damatların benim yanımda mekan açtı' dedim. Sonra beni tehdit etmeye başladı. 'Hocam beni tehdit etme' dedim. Sonra 'Benim oraya gelmem lazım' dedi. 'Buyur gel hocam' dedim. Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı. Delikanlı adam kaçar mı? Yıllarca kimsenin yapamadığını ben yaptım. Şimdi de araya adam sokuyor şikayetimi geri alayım diye. Madem mekan basıyor. Arkasında dursun. Bana haber göndermesin. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. O geldi mekanımı bastı. O ve damatları ve birkaç tanımadığım adamlar vardı. Geldi ve kayboldu. Maç yeni başlıyor sonuca bakacağız."

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bu arada olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Fatih Terim'e ait olduğu ileri sürülen araç, damadının işyerinin önüne park ediyor. Daha sonra bahçeden içeriye giren Terim ve damatları olduğu ileri sürülen kişiler Yüzevler Kebapçısı'ndan koşarak ayrılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.