Hava Durumu

Fatih Terim, taburcu olduktan sonra mesaiye başladı!

Fatih Terim, koronavirüs tedavisinin sekizinci gününde hastaneden taburcu olup evine geçti, ilk işi ise yokluğunda takımının neler yaptığını kontrol etmekti. Terim, gün boyunca oyuncularının bireysel idman verilerini incelerken, ailelerinin durumuyla da yakından ilgilendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim, taburcu olduktan sonra mesaiye başladı!

Bir yandan koronavirüs ile mücadele ediyor, diğer taraftan iş aşkı peşini bırakmıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastaneden taburcu edilip eve geçer geçmez kolları sıvadı, işe başladı. 66 yaşındaki çalıştırıcı, takım kontrolüne kaldığı yerden devam ederken, yokluğundaki tüm bireysel idman verilerini istedi.

Yardımcı ekibinin hazırladığı raporları tek tek inceleyen Terim, bundan sonra yapılması gerekenleri de sanki lig yarın başlayacakmış gibi programladı. Fatih hoca, oyuncuların aileleri hakkında da detaylı bilgi isteyerek, günlük telekonferans toplantılarının sürmesi ve iletişimin kaybedilmemesi talimatını verdi.

EN ÇOK ONLARA SEVİNDİ

Hastanede geçirdiği günler boyunca, Terim'i en çok mutlu eden detay, taraftarların ona sunduğu sevgi gösterisiydi. Sosyal medyada hazırlanan ve kızlarının kendisine gönderdiği videoları izleyip duygulanan Fatih hoca, sevenlerinin dualarıyla bu hastalığı atlatmak üzere olduğunu düşünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.