Hava Durumu

Fatih Terim ve kızına küfür şoku

Baba kız Terim'ler kendilerine "küfürlü hakaret" ettiğini ileri sürdükleri Galatasaray Kongre üyesi Arif Çalıkoğlu'nu savcıya şikayet etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatih Terim ve kızına küfür şoku

Fatih Terim ve kızı Merve Terim adına savcılığa yapılan suç duyurusu ve şikayet dilekçesinde Fatih Terim'in elit bir teknik direktör, sayısız ödül ve liyakat sahibi olduğu, uluslararası futbol camiasının saygınlığını kazandığı belirtildi. Dilekçede son dönemde Fatih Terim’in, itibarını ve prestijini zedelemek, toplum nezdindeki saygınlığını ve güvenilirliğini tartışılır hale getirmek amacıyla kişisel çıkarlara hizmet eden birtakım insanlar tarafından hakaretlere maruz kaldığını iddia edildi

KIZI MERVE TERİM, HAKARET EDİLİNCE AĞLADI

GS Kongre üyesi Arif Çalıkoğlu'na yönelik şikayette iddialar şöyle anlatıldı: "GS, 6 Nisan 2013 günü Mersin İdman Yurdu’yla sahaya çıktı. Maçın oynandığı sırada Fatih Terim oyundan ihraç edildi. Maçın devre arasında kızı Merve Terim, stad koridorunda yürümeye başladı. Bu sırada yanındaki şahıslarla birlikte yürüyen 16204 sicil numaralı GS Kongre üyesi Arif Çalıkoğlu, bağırarak Fatih Terim ile kızı aleyhinde hakaret ve küfür dolu sözler sarf etti. Çalıkoğlu’nun sözlerini kızı Merve Terim duydu. O sırada GS’li Çalıkoğlu’nun yanındakiler uyarıda bulunarak ‘Sus Fatih Terim’in kızı geliyor’ diyerek kolundan çekiştirdiler ve sakinleştirmeye çalıştılar. Çalıkoğlu bunun üzerine daha ağır konuşarak ve kızı Merve Terim’i kastederek “............." dedi.

Merve Terim de Çalıkoğlu’na ayıp ettiğini söyledi. Hakaretlerini sürdüren Arif Çalıkoğlu, “Onun babasının da onun da parasını ben veriyorum. Bu takımın başında olsun diye sürekli atılacaksa eğer niye ödüyoruz bunları, kabadayılık yapacaksa ……gitsin Adana’da yapsın, öyle Mourinho ile anılmakla hoca olunmuyor. Önce hoca olmak için takımın başında olmak lazım" dedi. Çalıkoğlu’nun bu sözleri üzerine Merve Terim, koridorda ağladı"

ŞEREF VE HAYSİYETLERİNİ AĞIR DERECEDE İHLAL ETMİŞTİR

Suç duyurusu dilekçesinde, “Şüpheli müvekkiller aleyhinde ağır hakaret ve sinkaflı küfürler ederek müvekkillerimin onur, şeref ve haysiyetlerini ağır derecede ihlal etmiştir. Şüphelinin hakaret ve alenen hakaret suçlarını işlediğine yönelik olarak tanıklarımız mevcuttur. TCK’nın 125’inci maddesine göre şüpheli hakkında hakaret suçundan dava açılarak yargılanmasını talep ediyoruz" denildi.

ŞİKAYET İÇİN LİG SONUNU BEKLEDİ

Müşteki olarak ifadesi alınan Merve Terim, “Babam maçın ilk yarı sonunda ihraç edilerek tribüne gönderildi. Ben de lavaboya gitmek üzere locamdan çıktım. Şüphelinin babama ve bana ağır küfürler ettiğini duydum. Ağır hakaretlerini duyunca ağlamaya başladım. Takım zarar görmesin, basın olayı haber yapmasın diye lig sonunda şikayette bulunmaya karar verdim. Şüpheliden şikayetçiyim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.