Hava Durumu

Fatik Akyel: Çok üzgünüz

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, "Haftalardır üzerimizde bir şanssızlık var. İyi oynuyoruz ama kaybediyoruz. Bulunduğumuz durumdan dolayı çok üzgünüz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fatik Akyel: Çok üzgünüz

Geride kalan 12 haftada sadece 2 galibiyet alabilen TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'da teknik direktör Fatih Akyel açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor maçıyla birlikte üst üste şanssız mağlubiyetler aldıklarını dile getiren Akyel, "Maç başlar başlamaz şanssız bir gol yedik. Üzüldük. Baştan sona kadar maçın hâkimi, futbol oynayan, Sakarya'yı kendi sahasına hapseden bir oyun oynadık. Kaçırdığımız golleri atsaydık maç 3-1, 4-1 gibi bir skorla sonuçlanırdı. Çok net pozisyonlar kaçırdık. 2-3 haftadır futbol anlamında güzel şeyler yapıyoruz ama olmuyor. Uşak maçında da kazanmayı hak etmiştik. Bu maçta gösterdikleri müthiş mücadeleden dolayı futbolcularımı kutluyorum" dedi.

OYUN BİZE UMUT VERİYOR

Fikstürlerinin çok zor olduğunu da dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bundan sonra mutlaka galibiyetler gelecektir. Fikstür olarak da bu gruptaki en zor fikstüre sahibiz. Bunun da sıkıntısını görüyoruz. Oynanan futbola bakıldığı zaman bu mağlubiyetleri hiç hak etmediğimizi tüm camia, tüm futbolseverler söylüyor. Kazanacak, çok iyi futbol oynuyoruz fakat maalesef bunu gole çeviremiyoruz. Her gelen takımı baskı altına alıp goller kaçırıyoruz ama maalesef golü bir türlü bulamıyoruz. Zamanla bunu da yapacağız, bu takım yukarılara doğru gidecek. Bu oyun ilerisi için bize çok büyük umutlar veriyor. Bu oyunun bizi iyi yerlere taşıyacağına eminim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.