Hava Durumu

"Fatura bana kesilir"

Futbolun doğasında eleştiri olduğunu söyleyen Yalçın Koşukavak, "Galibiyetler takıma yazılır. Mağlubiyetlerde fatura teknik direktöre kesilir. Ben buna zaten alışkınım" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2019 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2019 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Fatura bana kesilir"

Haber | Tolga ÖZTAŞ

Sezona iç sahada aldığı iyi sonuçlarla başlayan Bursaspor'da, Koşukavak'tan önemli açıklamalar...

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak uzun bir süre sonra medya mensuplarına açtığı antrenmanda çalışmayı takip eden gazetecilerle sohbet etti. Altay karşısında alınan yenilgi ve takımın deplasmanlarda sergilediği kötü futbol üzerine aldığı eleştiriler hakkında konuşan Koşukavak, "Hiçbir bahane ve mazeretin ardına sığınamayız. Şehir olarak Süper Lig'i istiyoruz. Eleştiriler de olacak futbolun doğasında var. Galibiyet takıma yazılır mağlubiyetlerde fatura teknik direktöre kesilir. Buna zaten alışkınım" ifadelerini kullandı.
Eksik olan mevkilerde sakatlıklardan dolayı sorun yaşadıklarını söyleyen Koşukavak, rakiplerinin kadrolarını korumalarının avantajını kullandıklarını dile getirdi. Genç teknik adam, "Dar rotasyonlu pozisyonlarda sakatlıkları telafi etmekte zorluk çekiyoruz. Alternatif üretemediğiniz zaman karşılaşmanın içinde hamleleriniz azalıyor. Altay'ın ön bölgesindeki futbolcular 2 sezondur beraber. İstanbulspor'un 11 oyuncusu da aynı. Akhisar, 4 oyuncusunu tuttu. Biz tecrübeli ve genç harmanlı yeni bir ekibiz. bunun sorununu yaşıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.