Hava Durumu

Faty'ye gün doğdu

Fransız teknik adam deneyimli öğrencisinin takımdan gönderilmesi hususundaki kararını değiştirdiğini yönetime bildirdi. Buna göre Ricardo Faty ligin ikinci yarısında da Yeşil Beyazlı formayı giyecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2017 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Faty'ye gün doğdu

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Yeşil Beyazlı takımda göreve geldiği ilk günlerde yönetime, takımda düşünmediği oyuncular hakkında verdiği listede Ricardo Faty'nin de ismini yazmıştı. Kendisine defalarca kulüp bulması söylenen ancak bu süreçte yaptığı girişimler sonuçsuz kalan tecrübeli futbolcu kadroda kalmış ve çalışmalarını takımla sürdürmüştü. Sezonun ilk bölümünde kadroya da girmekte zorlanan Ricardo Faty, teknik direktör Paul Le Guen'in 3-5-2'li sisteme geçmesiyle adını maç listesinde görmeye başlamıştı.

UZUN SÜRE KULÜP ARADI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Altındağ Belediyespor ile oynanılan maçta sahaya ilk 11'de çıkan tecrübeli futbolcu antrenmanlardaki çalışkan tutumu ve kadroya girmemesine rağmen problem çıkarmaması nedeniyle teknik direktör Paul Le Guen'in gözüne girmeyi başardı. Devre arasında takımdan gönderilecek isimlerin netleştirildiği şu günlerde Fransız teknik adamın Faty'nin takımda kalması yönünde yönetime görüş bildirdiği öğrenildi. Bu doğrultuda sözleşmesi sezon sonunda bitecek Faty, ligin ikinci yarısında da Yeşil Beyazlı formayı giymeyi sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.