Hava Durumu

Feci kaza sonrası baba-kız birbirini suçladı

Antalya'da bir restoranda çalışan 32 yaşındaki Ersin Ünlü, motosikletle yemek siparişi teslimatından dönerken otomobille çarpıştı. Kafatası parçalanan Ünlü, olay yerinde yaşamını yitirdi

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kaza sonrası baba-kız birbirini suçladı

Motosikletle çarpışan otomobilde bulunan 4 kişiden sürücünün kim olduğunun belirlenmesi için çalışma yapan polis, araçtakileri polis merkezine götürdü. Otomobildeki arka koltukta oturan 2 kişinin araç kullanmayı bilmediğini belirleyen polis, baba ve kızı üzerinde yoğunlaştı.

Baba A.Y., sürücünün kızı Y.B. olduğu iddia ederken Y.B. ise kaza yapan otomobili babası A.Y.'nin kullandığını ileri sürdü.

Polis merkezinde birbirlerini suçlayan baba ve kızın ifadeleri alınırken kaza yerini gören gören MOBESE görüntüleri incelendi. Aynı zamanda da baba - kızın parmak izleri alındı.

Bu çalışma sonunda otomobili kullanan kişinin A.Y. ve 1.18 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kızı Y.B.'nin de 0.70 promil alkollü olduğu belirlendi. Baba ve kızı, ifadelerin ardından 'taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan' adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.