Hava Durumu

Feci kaza! Sürücü şoka girdi...

Zincirlikuyu D-100 Karayolu'nda bir kişi yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Otomobilin çarptığı kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde iki şerit trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kaza! Sürücü şoka girdi...

Kaza Şişli Zincirlikuyu mevkii Edirne istikametinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Cevdet Kerim Canpek (84) D-100 Karayolu'nda yolun karşısına geçmeye çalıştı. Yolun en sol şeridine geldiğinde Çetin Güven Can yönetimindeki 34 HN7541 plakalı araç Canpek'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile Canpek yola savruldu. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü olay yerinde şok geçirdi.

Kaza nedeniyle yolun iki şeridi trafiğe kapatıldı. D-100 Karayolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Hayatını kaybeden kişi ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaklaşık bir saat sonra, kazaya karışan Otomobil olay yerinden çekilerek kapalı olan iki şerit trafiğe açıldı.Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.