Hava Durumu

Feci kazada hayatını kaybetti

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde freni patlayan kamyonun çarptığı kamyonetin sürücü 54 yaşındaki Nurullah Akkuş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci kazada hayatını kaybetti

Turgutlu'daki bir fabrikadan aldığı tuğlaları Manisa'ya götüren 42 yaşındaki Ahmet Özbekar'ın kullandığı 45 ZB 3283 plakalı kamyonun freni Eski Manisa-Turgutlu Karayolu, Koşukırı Mevkisi'nde, boşaldı. Özbekar, bu sırada tali yoldan kontrolsüz olarak anayola çıkan 54 yaşındaki Nurullah Akkuş'un kullandığı 45 ZB 0868 plakalı kamyonete sol yan tarafından hızla çarptı. Kamyonette yolcu olarak bulunan 43 yaşındaki Yusuf Süzer son anda kapıyı açıp atlayarak canını kurtarırken, kemeri takılı olmadığı için açılan kapıdan asfalta fırlayan sürücü Nurullah Akkuş başından ağır yaralandı. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 1 çocuk babası Akkuş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Akkuş'un acı haberi alarak hastaneye gelen yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Polis, kazanın ardından kamyon şoförü Özbekar'ı gözaltına aldı. Özbekar'ın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.